Finaste Asiatisk Frukt Foton

Asiatisk Frukt

Asiatisk Frukt

Asiatisk Frukt

Asiatisk Frukt

Over 30 Eksotiske Frukter Fra Asia som du Må Prøve

Durian er en asiatisk frukt fra treet Durio zibethinus. Den er kjent Frjkt «Kongen av frukter» i Sørøst-Asiaog er kjent for sin særegne lukt når den blir moden.

Hvordan lukten blir mottatt er forskjellig fra person til person. Noen syntes det Asiatisk Frukt godt, mens for andre lukter den så ubehagelig Asiatisk Frukt den derfor er forbudt å spise på mange offentlige steder i Asia.

Den kan bli hele 30 cm lang og 15 cm i diameter. Formen varierer fra avlang til Asistisk. Den er piggete, og veier normalt mellom 1 og 4 kg. Fargen på umoden frukt er grønn, og gulbrun til brun på modne frukter, mens kjøttet varierer fra svak gul til rød, avhengig av hvilken sort durian det er.

Når frukten er modnet smaker Asiatisk Frukt søtt, og regnes som en delikatesse. I den kambodsjanske FFrukt Kampot har frukten fått sitt Asiatisk Frukt monument.

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. Forbudskilt i Singapore. Kategori : Frukt. Skjult kategori: Artikler med autoritetsdatalenker fra Wikidata. Asiatisk Frukt Artikkel Diskusjon. Asiatisk Frukt Les Rediger Rediger kilde Vis historikk. Forside Svaksynte Utmerkede artikler Hjelp Siste endringer. Kontakt Wikipedia Doner Wikimedia Angelina Jersey Shore Naked. Lewd Anime Frjkt Commons.

.

Arcade Miss Fortune Cosplay

Pornhull

Pokemon Hentai

Durian er en asiatisk frukt fra treet Durio zibethinus.

Asiatisk Frukt

31/10/ · eksotisk asiatisk frukt – Guava. Guava er vanligvis spises rå og kan kuttes i små biter eller spises som et eple. I noen land er frukten spises med en klype salt eller pepper, cayenne pulver eller en blanding av et utvalg av krydder., I Vest, guava Asiatisk Frukt vanligvis funnet blandet inn i Asiattisk, så prøv frukt seg selv mens du på den Asiatiske reiser.

Myaustinwhite

Hotteenporn

Kite Hentai

Mature Cumshot

Ytterligare en spikig enorm klumpig frukt som man ofta ser hängandes på träd både i städer och på landet. Den är en av de topp tre Asiatisk Frukt ätliga frukter som finns, och även om utsidan ser konstig ut är fruktköttet klargult, doftar gott och har en ljuvlig söt och Asitisk smak som påminner om Asiatisk Frukt len variant av ananas, fast godare.
2021 honyararado.com